HU | EN

VEKOP-2.1.1-15 Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása

Felhasználás

Szervezeti tagságok

A Granit az oSa tagjaként:

  • a teljes termelési folyamatát figyelemmel kíséri, felügyeli és vizsgálja
  • folyamatosan ellenőrzi a termékek megfelelőséget az európai szabványoknak megfelelően
  • elkötelezett az etikus üzletmenet, a maximális munkahelyi biztonság és a környezet védelme mellett
 

Mit jelent az oSa?

Minthogy nincs az egész világon kötelező érvényű biztonsági előírás a csiszolószerszámokkal kapcsolatban, a felhasználók jogosan fejezik ki aggodalmukat, hiszen a biztonságos csiszolószerszámok kiválasztása sok tekintetben nehezebbé vált. Erre a kihívásra válasz az oSa létrejötte.

Az Organization for the Safety of Abrasives a vezető csiszolószerszám-gyártók által alapított, németországi központú, nemzetközi szervezet. Fő célja, hogy biztosítsa és igazolja minőségi termékeik magas biztonsági színvonalát. Az oSa tagjai a csiszolószerszámokat felhasználók érdekében elkötelezettek termékeik magas minőségi szintjenek folyamatos fenntartása, továbbá a biztonsági szabványok követelményeinek következetes betartása iránt. A vevők számára az oSa logóval jelölt termékek a magas gyártási és biztonsági színvonalat jelentik.

Keresse az oSa logóját a termékeken!
 

 

Miért a GRANITot válassza?

Magas minőség

Minőségi alapanyagok felhasználásával, korszerű technológiával, szigorú minőségellenőrzési és biztonsági előírásoknak megfelelően gyártjuk termékeinket.

Kedvező ár

A professzionális minőségű és kedvező árú Granit termékekkel partnereink az optimális ár-érték arányú megoldást választják.

Raktárról

A katalógusban szereplő Granit termékek jelentős része raktárról azonnal elérhető. A speciális, rendelésre gyártott termékek szállítási határideje rövid.

Megoldás egyedi igényekre

Készen állunk egyedi igények kielégítésére, szakembereink megoldásokat kínálnak, termékösszetételeket ajánlanak és új termékeket fejlesztenek konkrét köszörülési feladatokra.

Kapcsolatfelvétel

Budapest HUNGARY
Fadrusz J. u. 2.
H-1194

+ 36 1 347-9830
ertekesites@granitabrasive.com
www.granitabrasive.hu

Mintabolt nyitvatartás:
H-P: 7:30-13:00

Beérkező áruk lerakása:
H-CS: 7:30-15:30
P: 7:30-13:30

A * jelölt rész kitöltése kötelező